torsdag 5 oktober 2017

THE RITUAL OF ANAHATA

Även i år presenterar RITUALS en Limited Edition vinterdoft - The Ritual of Anahata, så igår passade jag på att svänga inom butiken för att se om den hade kommit in. Och där på ett bord stod den och glänste i mörkaste grönt och guld.

"Årets vinterserie är en blandning av rosenträd som med sin söta och träiga doft, ihop med oemotståndlig pinje, får dig att känna dig lugn och får hjärta, kropp och sinne att slappna av", enligt RITUALS.

Bild: En underbar jul

Kollektionen innehåller allt från doftljus, body lotion, body scrub till doftstickor och body mist. Men även duschskum, som är en av mina favoritprodukter från RITUALS.

Bild: En underbar jul

Indiskt chai-te med smak av kryddig ingefära och hjärtvärmande kanel gick hem hos både mig och dottern och vi lyckades få tag i den sista asken som stod framme. Teet rekommenderar jag varmt, då det smakade underbart och lär bli en favorit för oss i höst.

Bild: En underbar jul

Parfymer, badolja och massageljus är fler produkter som det finns att njuta av i vinterserien. Inom kort kommer parfymen i en mini-flaska precis som övriga parfymer i deras sortimentet.

Så vad tycker jag om årets Limited Edition-doft?! 
En varm och kryddig doft som påminner om skogen och årstiden som vi har framför oss. Det är även en doft som håller vad den lovar och man lär hitta en eller flera favoritprodukter.

Bild: En underbar jul


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar