fredag 22 september 2017

SNITTAR TILL GLÖGGMINGLET

Bästa dagen på hela veckan är äntligen här... Finns det något mysigare än att komma hem, sätta igång lugn musik i bakgrunden, tända massor av levande ljus och förbereda en god middag?!
Ikväll passade jag på att göra kavringsnittar med parmesancrème och öppna en flaska mousserande.
Snittarna blev himmelskt goda och jag kommer definitiv att göra dom igen till årets glöggmingel och jag tycker dom passar bra till både cider eller en god glögg.

Bild: En underbar jul


INGREDIENSER
1,5 dl färskriven parmesanost
150g Philiadelphiaost
Kavring
Färska fikon

GÖR SÅ HÄR
1. Blanda ihop parmesanen med Philadelphiaosten och rör tills den blir lite krämigare i konsistensen.
2. Stansa ut cirklar ur kvaringen med hjälp att ett pepparkaksmått.
3. Skölj av de färska fikonen och skär dom i tunna klyftor.
4. Spritsa eller bred parmesancrèmen på brödcirklarna och dekorera därefter med fikonklyftorna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar