onsdag 6 september 2017

LAKRITSKALENDRAR 2017

Hösten har precis gjort sitt intåg i vårt avlånga land, i alla fall i almanackan. 
En och annan kräftskiva ska kanske hinnas firas, sista doppet i havet för denna sommaren ska avverkas, utemöblerna ska tas in i förrådet och sommarkläderna ska hängas undan i väntan på nästa sommar.

Men redan nu är det dags att börja tänka på vilka kalendrar man vill testa i år, då de allra flesta kommer i en begränsad upplaga och kan bli svåra att få tag på om man väntar allt för länge.

Igår presenterade jag två kalendrar från Rituals och här nedan finns ytterligare några av årets och denna gången är det lakritskalendern som fått ta plats på bloggen.

Som sagt, håll gärna utkik för inom kort kommer jag presentera ännu fler adventskalendrar med olika innehåll och förhoppningsvis hittar Du en eller flera spännande kalendrar som Du vill testa denna julen?!


LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW
Även detta året får vi njuta av kalendern från Lakrids by Johan Bülow, företaget som tog lakritsen till gastronomin.
Årets adventskalender har en ny snygg design och är fylld med hela 325g utsökt lakrits från den 1 december ända fram till julafton.


LAKRITSFABRIKEN I RAMLÖSA
En adventskalender på hela 720g, fylld med god lakrits från Lakritsfabriken.
Med både smaker från standardsortimentet samt flera nya smaker, som är unika för kalendern och aldrig tidigare visats upp på marknaden, får vi öppna 24 miniaskar enda fram till julafton.
Kalendern levereras i en fin låda.HEAVENLY BY SCHÖTTINGER
Denna exklusiva kalendern från Heavenly by Schöttinger är en nyhet, i alla fall för mig.
Med ett innehåll på 300g kvalitetsgodis i 24 luckor med både lakrits, marsipan och mandel från deras standardsortiment, så bjuder den också på några nyheter samt en överraskning under lucka 24.
I locket till kalendern finns det en spegel som går att använda som en vacker bricka vid julens alla festliga tillfällen.HAUPT LAKRITS
Efter förra årets succé är adventskalendern från Haupt Lakrits tillbaka.
Kalendern innehåller 24 unika smaker, med minst två bitar i varje lucka, så du kan dela med dig till någon du håller kär, samt en rejäl överraskning under lucka 24.
Nytt för i år är att kalendern innehåller mer lakrits än tidigare, 320g och du kan även skrapa fram dagens smak bredvid luckan.
Kalendern levereras i en exklusiv låda.Samtliga av årets lakritskalendrar finns bland annat att beställa hos Ninasmat.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar