lördag 16 september 2017

HAUPT LAKRITS JULIGA PRALINER

Igår låg det ett litet paket i brevlådan när vi kom hem. Paketet var från Ninasmat.se och innehöll smakprover på olika lakritspraliner och massa annat gott. Främst av allt blev jag, eller rättare sagt vi, nyfikna på de juliga pralinerna från Haupt Lakrits - God Jul och God Helg.
Så idag blev det provsmakning och vi är båda eniga om vilken som är vår favorit, trots att båda smakerna var väldigt goda.
Längre ner kan Du läsa om vilken som blev vår favorit.

GOD JUL
En saltlakritspralin omgiven av belgisk vit choklad och smaksatt med en julig kryddoftande blandning av kanel, ingefära, nejlika och kardemumma som ger en smak av pepparkaka och med ett rött glittrande skal runt om.
Passar i mitt tycke väldigt bra att servera som tillbehör vid glöggpartyt eller framför tv:n en kväll.
Bild: Ninasmat.se


GOD HELG
Ännu en utsökt saltlakritspralin omgiven av vit choklad och med smak av både saffran och lingon. Även denna pralinen passar till glögg, då den påminner om en liten lussebulle i sin smak och med sitt glittrande gula skal.
Pralinerna kommer i en lite lyxigare burk och passar perfekt att ha med som en gåva till värdparet eller att ha framme på bordet, så man kan ta en bit i förbifarten.
Bild: Ninasmat.se

Så vilken blev vår favorit då?!
Efter noggrant övervägande och provsmakande, så föll valet på God Jul. Vill Du själv njuta av dessa så försök haffa en eller två burkar så fort som möjligt, då dom är försvinnande goda och endast finns som Limited Edition.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar