måndag 11 september 2017

GLIMTAR FRÅN LAGERHAUS

Varje år när pressreleaserna över årets julnyheter dyker upp både här och där, så är det alltid lika spännande att se vad som presenteras.
Kan man hitta några trender eller färgskalor som går igen genom kollektionerna?

Något som slår mig i år är att färgerna, bortsett från det röda, verkar har fått lämna plats för det gråa, lite vintrigare temat hos en del men även naturfärgerna syns.
Inte mig helt emot, då jag älskar vitt, grått och silver till julen och en och annan röd detalj, så klart.

Jag har hunnit ta en titt på hur Lagerhaus firar julen 2017 och jag har hittat ett och annat guldkorn i kollektionen.

Bild: Lagerhaus

Grytan i glas är ju bara så fin och passar perfekt till glöggfikat och med värmaren under, så håller sig glöggen varm lite längre.
Hade gärna sett att värmaren kom i en guldfärg, så den hade passat till de små skedarna jag köpt.

Bild: Lagerhaus

Allt från presentpapper, boxar, påsar, snören och tags finns att hitta även denna julen. Motiven Candy Cane, Barret och The woods pryder det mesta av paket- och presentprodukterna.
Mitt favoritmotiv av dessa är Barret, som påminner lite om ett gammaldags julmotiv med snöflingor, granris och rödhakar.

Bild: Lagerhaus

Ljusstaken i mattglaserat stengods är ett av årets guldkorn. Med sin skålformade design är det lätt att dekorera med små kottar, mossa, stjärnanis, polkagrisar eller bara låta den vara som den är i all sin enkelhet.

Bild: Lagerhaus

En klassisk juldukning med röda servetter och granris men de kopparfärgade besticken var verkligen pricken över i:et. Får kanske bli gulfärgade bestick här hemma i år?!

Bild: Lagerhaus

"I det enkla bor det vackra", som Ernst brukar säga och jag är inte sen med att hålla med honom. En röd detalj och granris kan få vilket rum eller hörna i huset att bli stämningsfull inför julen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar